SELECT CURRENCY/WYBIERZ WALUTĘ
NEWS!

products: 0

value: €0.00

go to cart

Polityka prywatności/Privacy Policy

ENGLISH BELOW

 

Polityka prywatności Sklepu AASSSOXX OFFICIAL SHOP aasssoxx.pl („Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Mateusz Wałcerz, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Krawcy Mateusz Wałcerz, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 9721132038, nr REGON 384060705, ul. Naramowicka 215, 61-611 Poznań

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: shop@aasssoxx.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych (art. 15 RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie

W jakim celu?

realizacja Twojego zamówienia

Na jakiej podstawie?

umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)

obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)

Jak długo?

przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy

do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością

ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)

Co się stanie, jeśli nie podasz danych?

nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

 

2. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?

realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie

Na jakiej podstawie?

umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)

Jak długo?

do momentu, w którym konto zostanie usunięte przez Ciebie lub przez nas na Twoje żądanie

ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)

Co się stanie, jeśli nie podasz danych?

nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

 

3. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?

obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń

Na jakiej podstawie?

umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku, gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną

nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową

Jak długo?

przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji*

do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*

ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)

Co się stanie, jeśli nie podasz danych?

nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie

* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

4. Ustawienia przeglądarki lub inne zbliżone działanie zezwalające na prowadzenie działań analitycznych

W jakim celu?

analiza sposobu korzystania i poruszania się przez Ciebie po stronie internetowej Sklepu, celem dostosowania strony do potrzeb i zachowania Użytkowników
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” i „Pliki cookies” Polityki prywatności)

Na jakiej podstawie?

nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Jak długo?

do momentu wygaśnięcia ważności lub usunięcia przez Ciebie plików cookies, wykorzystywanych do celów analitycznych

Co się stanie, jeśli nie podasz danych?

nie uwzględnimy Twoich preferencji dotyczących korzystania ze Sklepu w pracach nad jego rozwojem

* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej

5. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?

wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych

Na jakiej podstawie?

Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO)

Jak długo?

do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem.

ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)

Co się stanie, jeśli nie podasz danych?

nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

 

6. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?

ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami

Na jakiej podstawie?

nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)

Jak długo?

do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*

Co się stanie, jeśli nie podasz danych?

brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń

* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku i które nastąpi najwcześniej


PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

W ramach Sklepu prowadzimy działania analityczne, mające na celu zwiększenie jego intuicyjności i przystępności – w odniesieniu do Ciebie będzie to miało miejsce, jeśli zezwolisz na takie działania. W ramach analizy będziemy brać pod uwagę sposób, w jaki poruszasz się po Sklepie – a więc np. to, ile czasu spędzasz na danej podstronie, czy w które miejsca w Sklepie klikasz. Dzięki temu możemy dostosować układ i wygląd Sklepu oraz zamieszczane w nim treści do potrzeb Użytkowników.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • zapamiętywania Twojej sesji
  • statystycznych
  • marketingowych
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Poniżej znajdziesz informacje na temat funkcji przetwarzanych przez nas plików cookie oraz ich okresie ważności.

nazwa pliku cookie

okres ważności pliku cookie

funkcja pliku cookie

_ga

czas trwania sesji

Śledzenie ruchu w sklepie w celach statystycznych

 

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Wikipedii.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE

ODBIORCY DANYCH

PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ

każde działanie w związku ze Sklepem

osoby współpracujące z nami na podstawie umów cywilnoprawnych, wspierające naszą bieżącą działalność

nie ma miejsca

operator internetowej platformy handlowej

nie ma miejsca

przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych

podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie

nie ma miejsca

założenie konta w Sklepie

dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej)

nie ma miejsca

złożenie zamówienia w Sklepie

dostawca płatności

nie ma miejsca

podmiot zapewniający dostawę towaru – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego

nie ma miejsca

dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej)

nie ma miejsca

biuro rachunkowe

nie ma miejsca

skorzystanie przez Ciebie z usług dostarczanych nam w związku ze Sklepem przez portale społecznościowe

portale społecznościowe

nie ma miejsca

nawiązanie z nami kontaktu (np. zadanie pytania)

dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej)

nie ma miejsca

 

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

 

AASSSOXX OFFICIAL SHOP Store privacy policy aasssoxx.pl ("the Store")

 

Dear user!

 

We care about your privacy and want you to feel comfortable while using our services. Therefore, below we present the most important information about the rules for us to process your personal data and cookies that are used by our Store. This information has been prepared taking into account the GDPR, i.e. the general regulation on data protection.

 

PERSONAL DATA ADMINISTRATOR

 

Mateusz Wałcerz, entrepreneur running a business under the name Krawcy Mateusz Wałcerz, entered into the Central Register and Information on Economic Activity kept by the minister competent for economy and keeping the Central Register and Information on Economic Activity, NIP 9721132038, REGON No. 384060705, ul. Naramowicka 215, 61-611 Poznań

 

If you want to contact us in connection with the processing of your personal data by us, write to us at the following address: shop@aasssoxx.pl.

 

YOUR POWERS

 

You have the right to request:

 

access to your personal data (Article 15 GDPR),

correcting them (Article 16 of the GDPR),

removal (Article 17 of the GDPR),

processing restrictions (Article 18 GDPR),

transferring data to another administrator (Article 20 GDPR).

And also the law:

 

object to the processing of your data at any time:

for reasons related to your particular situation - towards the processing of personal data concerning you, based on art. 6 clause 1 lit. f GDPR (i.e. on legitimate interests we pursue) (Article 21 (1) of the GDPR);

if personal data is processed for the purposes of direct marketing, to the extent that the processing is related to such direct marketing (Article 21 (2) of the GDPR).

Contact us if you want to exercise your rights. You can object to the use of cookies (which you will read about below) using the appropriate browser settings.

 

If you feel that your data is being processed unlawfully, you can submit a complaint to the President of the Office for Personal Data Protection.

 

PERSONAL DATA AND PRIVACY

 

Below you will find detailed information on the processing of your data depending on your actions.

 

  1. Placing an order in the Store

 

For what purpose?

 

implementation of your order

 

On what basis?

 

sales contract (art.6 par.1 lit.b RODO)

 

legal obligation, related to accounting, obliging us to process your personal data (art.6 par.1 lit.c RODO)

 

How long?

 

for the duration of the abovementioned contract

 

until the expiry of our legal obligation related to accounting

 

in addition, your data will be processed until the expiry of the period during which claims are possible - by you or by us

(more information on this topic can be found in the last table in this section)

 

What happens if you don't provide data?

 

you will not be able to place an order

 

 

 

  1. Creating an account in the Store

 

For what purpose?

 

performance of the contract for the provision of account management services in the Store

 

On what basis?

 

contract for the provision of services (art.6 par.1 lit.b RODO)

 

How long?

 

until the account is deleted by you or us at your request

 

in addition, your data will be processed until the expiry of the period during which claims are possible - by you or by us

(more information on this topic can be found in the last table in this section)

 

What happens if you don't provide data?

 

you will not be able to set up an account and use its features, such as viewing order history or checking the status of your order

 

 

 

  1. Contacting us (e.g. to ask a question)

 

For what purpose?

 

handling your inquiries or requests

 

On what basis?

 

contract or actions taken at your request, aimed at its conclusion (art.6 par.1 lit.b RODO) - if your inquiry or notification concerns a contract to which we are or may be a party

 

our legitimate interest in the processing of your data for the purpose of conducting communication with you (art.6 par.1 lit.f RODO) - if your inquiry or application is not related to the contract

 

How long?

 

for the duration of the contract binding us or - if the contract is not concluded - until the expiry of the redress period - see the last table in this section *

 

until the expiry of the redress period - see the last table in this section - or until we take into account your objection to processing *

 

in addition, your data will be processed until the expiry of the period during which claims are possible - by you or by us

(more information on this topic can be found in the last table in this section)

 

What happens if you don't provide data?

 

we will not be able to respond to your inquiry or application

 

* depending on which is applicable in the given case and which occurs at the earliest

 

  1. Browser settings or other similar operation allowing for analytical operations

 

For what purpose?

 

analysis of how you use and navigate the Store's website in order to adapt the page to the needs and behavior of Users

(you can read more about this in the 'Analytical activities' and 'Cookies' sections of the Privacy Policy)

 

On what basis?

 

our legitimate interest in the processing of data for the above purpose (art.6 par.1 lit.f RODO)

 

How long?

 

until the expiration or deletion by you of cookies used for analytical purposes

 

What happens if you don't provide data?

 

we will not take into account your preferences regarding the use of the Store when working on its development

 

* depending on which is applicable in the given case and which occurs at the earliest

 

  1. Expressing your consent to receive marketing content from us (e.g. information on special offers)

 

For what purpose?

 

sending marketing information, especially special offers

 

On what basis?

 

Your consent to our marketing activities (art.6 par.1 lit.a RODO)

 

How long?

 

until you withdraw your consent - remember, you can withdraw your consent at any time. Data processing until you withdraw your consent remains lawful.

 

in addition, your data will be processed until the expiry of the period during which claims are possible - by you or by us

(more information on this topic can be found in the last table in this section)

 

What happens if you don't provide data?

 

you will not receive our marketing materials, including information about our special offers

 

 

 

  1. Taking action or omission that may result in claims related to the Store or our services

 

For what purpose?

 

determination, investigation or defense of any claims related to the concluded contract or services rendered

 

On what basis?

 

our legitimate interest in the processing of personal data for the aforementioned purpose (art.6 par.1 lit.f RODO)

 

How long?

 

until the expiry of the limitation period or until we take into account your objection to processing *

 

What happens if you don't provide data?

 

Inability to determine, pursue or defend claims

 

* depending on which is applicable in the given case and which occurs at the earliest

 

 

 

PUBLISHING DATA

 

If you decide to publish a comment, its content and your signature will be visible to other Store users.

 

We do not disclose your email address to other users - unless you do it yourself.

 

ANALYTICAL ACTIONS

 

As part of the Store, we conduct analytical activities aimed at increasing its intuitiveness and accessibility - in relation to you it will take place if you allow such activities. As part of the analysis, we will consider the way you navigate the Store - i.e., how much time you spend on a given subpage, or where in the Store you click. Thanks to this, we can adapt the layout and appearance of the Store and the content it contains to the needs of Users.

 

DATA SAFETY

 

When processing your personal data, we use organizational and technical measures in accordance with applicable law, including encrypting the connection with an SSL certificate.

 

COOKIES

 

Our Store, like most websites, uses so-called cookies. These files:

 

are saved in the memory of your device (computer, telephone, etc.);

do not change the settings of your device.

In this Store cookies are used for the purposes of:

 

remembering your session

statistics

marketing

sharing Store functions

To learn how to manage cookies, including how to turn them off in your browser, you can use the help file of your browser. You can read the information on this subject by pressing the F1 key in your browser. In addition, appropriate tips can be found on the following pages, depending on the browser you are using:

 

Firefox

Chrome

Safari

Internet Explorer / Microsoft Edge

Below you will find information about the features of the cookies we process and their period of validity.

 

cookie name

 

cookie validity period

 

cookie function

 

_ga

 

duration of the session

 

Tracking store traffic for statistical purposes

 

 

 

By using the appropriate options of your browser, you can at any time:

 

delete cookies

block the use of cookies in the future.

In these cases, we will no longer process them.

 

You can find more information about cookies on Wikipedia.

 

EXTERNAL SERVICES / DATA RECIPIENTS

 

We use the services of external entities that support us in conducting business. We entrust them with the processing of your data - these entities process data only on our documented instruction.

 

Below you will find a list of recipients of your data:

 

ACTION

 

DATA RECIPIENTS

 

TRANSMISSION OF DATA OUTSIDE THE EUROPEAN UNION

 

any action in connection with the Store

 

people cooperating with us on the basis of civil law contracts, supporting our current operations

 

There is no space

 

online trading platform operator

 

There is no space

 

staying on the Store's website with settings allowing for conducting analytical activities

 

entity that enables analytical activities on the site

 

There is no space

 

creating an account in the Store

 

provider of standard office software (including e-mail boxes)

 

There is no space

 

placing an order in the Store

 

payment provider

 

There is no space

 

entity ensuring the delivery of goods - unless you have chosen the option of personal collection

 

There is no space

 

provider of standard office software (including e-mail boxes)

 

There is no space

 

accounting Office

 

There is no space

 

you use the services provided to us in connection with the Store by social networks

 

social media

 

There is no space

 

contacting us (e.g. asking a question)

 

provider of standard office software (including e-mail boxes)

 

There is no space

And in addition:

 

relevant public authorities to the extent that we are required to provide data to them.

 

Bestsellers
SOCKS FUCKMACHINE SNIFF
SOCKS FUCKMACHINE SNIFF
€9.50
pc
CREW SOCKS KINKY EASTBOY
CREW SOCKS KINKY EASTBOY
€8.50
pc
SOCKS FUCKMACHINE FUCK
SOCKS FUCKMACHINE FUCK
€9.50
pc
KINKY PANTS BORIS
KINKY PANTS BORIS
€59.00
pc
SOCKS SNEAK (FF 2019)
SOCKS SNEAK (FF 2019)
€9.50
pc
SOCKS LEATHER (FF 2019)
SOCKS LEATHER (FF 2019)
€9.50
pc
FOOTBALL SOCKS #AASSSOXX
FOOTBALL SOCKS #AASSSOXX
€11.50
KINKY JACKET EASTBOY
KINKY JACKET EASTBOY
€69.00
pc
KINKY SHORTS DAMIAN (FF 2019)
KINKY SHORTS DAMIAN (FF 2019)
€17.00
pc
KINKY PANTS EASTBOY
KINKY PANTS EASTBOY
€54.00
pc
KINKY PANTS ALL BLACK
KINKY PANTS ALL BLACK
€49.00
pc
KINKY PANTS PAUL (FF 2019)
KINKY PANTS PAUL (FF 2019)
€54.00
pc
KINKY SHORTS ULTRANYLON BLACK
KINKY SHORTS ULTRANYLON BLACK
€24.00
pc
SOCKS F*CKSTAR TOP
SOCKS F*CKSTAR TOP
€9.50
pc
KINKY SHORTS ULTRANYLON BLUE
KINKY SHORTS ULTRANYLON BLUE
€24.00
pc
NYLON PANTS GFC EXTRA SHINE
NYLON PANTS GFC EXTRA SHINE
€59.00
pc
KINKY PANTS FUCKMACHINE BLACK
KINKY PANTS FUCKMACHINE BLACK
€54.00
pc
up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy Shoper.pl